Gem de zmeura - mure

de Zamfira in Dulceata / Gem, 22 Iul 2012 | 5965 vizualizari

COMENTARII (25)

Zamfira 1

22.07.2012, 11:17

revin mai tarziu cu poze

iry-gabriela 1

22.07.2012, 11:30

se pune si aspirina?????nu am mai auzit dar daca tu ai pus sigur nu are ce sa ii faca rau...

Zamfira 1

22.07.2012, 11:32

aspirina are rol conservant - (izolant) al mucegaiului...,,,cred ca e mai ok decat...sa nu dau nume de marci comerciale

Angelina_Elena 1

22.07.2012, 11:33

in loc de conservant se poate pune aspirina

Merisor 1

22.07.2012, 11:34

foarte bine Zamfira, eu pun si la bulion sau rosii pentru iarna aspirina

Zamfira 1

22.07.2012, 11:36

poate e mai ok...am invatat asta de la bunica...oho..de mult, de mult...anii 1980...atunci nu prea erau conservanti pe la noi...poate doar daca aducea cineva din strainatate

T I M E A 1

22.07.2012, 11:40

da si eu stiam de aspirina pe vremuri . In loc de conservant! noi nu folosim nici un conservant , se tine si asa si inca f bine

Zamfira 1

22.07.2012, 11:45

Bya Ralu 1

22.07.2012, 12:44

bun!!!!

BuburuzaBubu 1

22.07.2012, 13:08

mmmm ce bunatate

MotanLaOale 1

22.07.2012, 13:29

Sim0na 1

22.07.2012, 13:39

O minunatie de dulceata!!

diaconta 1

22.07.2012, 13:44

imi place foarte mult ,dar nu suport semintele in dulceata/gem

gaby_gabytza 1

22.07.2012, 13:51

Delicioasa

Lau 1

22.07.2012, 13:52

delicioasa

laura_n 1

22.07.2012, 15:45

mama, este bestiala,am facut si eu

Bucataras Medi 1

22.07.2012, 17:43

wow.............bunaciune de bunaciune..........ce combinatie minunata.

mamaieelena 1

22.07.2012, 18:02

Bunica 1

22.07.2012, 18:15

Foarte bun! Sa stii ca daca se tin in cuptor 25-30 min.nu trebuia sa le mai pui aspirina Gemul sau dulceata de zmeura le ador

Maria68 1

22.07.2012, 18:25

foarte bun

Rocsi 1

22.07.2012, 20:17

Zamfira 1

22.07.2012, 21:15

Multumesc!!!

dantes 1

31.10.2012, 19:53

imi place de zmeura

Zamfira 1

31.10.2012, 20:15

si mie imi place zmeura

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 18:14

Mmmm, ce aromeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de corcoduse si caise