Gem din caise si cu miez de nuca

de mamaieelena in Dulceata / Gem, 15 Iun 2011 | 6862 vizualizari

COMENTARII (12)

lilik 1

16.06.2011, 10:01

grozava mamaie ce buna ar fi putinica pe o felie de paine

kamy 1

16.06.2011, 10:08

foarte bun eu pun miez de nuca in gemul de prune cu caise nu am incercat

MotanLaOale 1

16.06.2011, 10:23

Rocsi 1

16.06.2011, 10:48

gemul de caise e un deliciu

mihaelaM 1

16.06.2011, 11:05

nu stiu cu caise nu am incercat,dar in cel de prune pun si imi place foarte mult asa ca si asta cred ca e la fel de delicios

mena29 1

16.06.2011, 11:26

Un deliciu gemul tau de caise,mamaie

mamaieelena 1

16.06.2011, 12:00

lilik draga mea am vazut ca majoritatea au prezentat gemul sau dulceata (dupa caz) pe felii de paine alba ori noi nu mancam paine alba si asta a fost motivul pentru care nu am pus pe paine nu se vede bine pe paine neagra eu asa zic!! va multumesc tuturor pentru aprecieri

adry88 1

16.06.2011, 15:15

ce bunatate imi place

Lau 1

16.06.2011, 21:59

deliciu

Cris2711 1

18.06.2011, 19:23

RuxyRux 1

19.06.2011, 23:14

Ce deliciu mamaie...fix pe gustul meu

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:11

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici