Ghiveci

de Lau in Mancaruri de legume, 10 Sep 2014 | 2395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 6 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Spalam legumele si le taiem cat mai marunt.

Intr-o cratita calim putin usturoiul tocat marunt,amestecand continuu ca sa nu se arda,adaugam ardeiul,calim putin dupa care adaugam restul de legume,potrivim de cimbru sare si piper dupa gust,

Adaugam 2 canii de apa si acoperim,lasam sa fiarba pana sunt gata legumele,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci 340807
retete culinare - Ghiveci 340808
retete culinare - Ghiveci 340809
retete culinare - Ghiveci 340810
retete culinare - Ghiveci 340811
retete culinare - Ghiveci 340812
retete culinare - Ghiveci 340813

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

10.09.2014, 14:49

Printre preferatele mele

Rocsi 1

11.09.2014, 10:11

Lau 1

14.09.2014, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S