Ghiveci calugaresc

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 7836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conopida
  • 1 varza mica
  • 200 g fasole verde
  • 1 telina mica
  • 1 conserva de rosii,
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar ulei
  • 1 frunza de dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc:

Curatam legumele de coaja, le taiem in cuburi mai mari, apoi taiem ceapa si o calim in ulei.

Adaugam legumele peste ceapa si le calim putin si pe acestea. Punem apa peste legume, o frunza de dafin, 2 catei de usturoi taiati pe jumatate, rosiile tocate, asezonam cu sare si piper si dam totul la cuptor pentru o ora.

Acoperim vasul cu o folie de staniol pentru a nu se arde legumele de la suprafata.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci calugaresc 91958
retete culinare - Ghiveci calugaresc 91959
retete culinare - Ghiveci calugaresc 91960

COMENTARII (43)

MVMih 1

25.03.2011, 08:39

Dupa cum arata trebuie sa fie tare bun.

jolygina 1

25.03.2011, 19:14

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55