Ghiveci cu ciuperci

de Valclaudia in Mancaruri de post, 22 Iul 2013 | 8123 vizualizari

 

dupa ploaia de azi cu "rasturnate" , sunt tare curioasa daca mai gasesc pe cineva dispus sa guste din acest modest ghiveci cu ciuperci...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei bulgaresti
  • 3 linguri de ulei
  • 500 gr. ciuperci feliate (eu le-am avut congelate)
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • 4 rosii
  • busuioc uscat; rozmarin dupa gust
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu ciuperci:

Spalam legumele, curatam ceapa si ardeii.

Tocam ceapa, o calim timp de 4-5 minute in ulei, adaugam ardeiul tocat si calim in continuare inca 5 minute. Condimentam mancarea dupa gust.

Adaugam rosiile taiate, ciupercile feliate si lasam sa fiarba la foc mic. Spre final adaugam si bulionul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu mamaliguta. Un deliciu!! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alilianaa 1

22.07.2013, 22:26

bunatate de mancare

Rocsi 1

22.07.2013, 23:01

Eu sunt dispusa nu sa il gust ci sa servesc o portie mare

mihaelar63 1

23.07.2013, 23:04

Este perfect pentru maine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf (post)