Ghiveci cu legume

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 15 Iul 2014 | 5067 vizualizari

 

Oare merge si ghiveci numai cu carne?trebuie sa incerc........Pentru ca,am adus una alta din gradina,m-am gandit eu asa sa le amestec .......atentie, garnitura la o friptura,mai pe seara......

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 4 rosii
  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • o mana de fasole
  • o mana de mazare
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu legume:

Mai intai ne pregatim toate legumele, spalate, taiate, unele rondele, altele pestisor, altele julien. Dupa ce le-am taiat pe toate le dam un praf de sare si piper. Luam un vas de yena incapator, punem o lingura de ulei si ungem tot vasul, apoi asezam legumele alternand. Am inceput cu dovlecel, apoi vinete, ceapa, ardei, morcov, rosii, fasole, mazare, fiecare cum vrea sa le aseze. Dupa ce le-am asezat mai stropim cu putin ulei, adaugam 2 cani de apa, acoperim vasul cu capac si dam la cuptor, la foc moderat cca 2 ore. Inainte cu 20 de minute, ridicam capacul si turnam pasta de rosii diluata cu putina apa, lasam sa se rumeneasca. Cand s-a rumenit scoatem vasul din cuptor si punem patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Valclaudia 1

15.07.2014, 19:12

Rocsi 1

15.07.2014, 22:31

RuxyRux 1

16.07.2014, 00:28

Coastele...unde-s coastele? ) De cand zic ca fac si eu asa o nebunie de ghiveci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii