Ghiveci cu varza, orez si crenvursti

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 4118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 crenvursti
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1/2 varza mica
  • 1 ceasca orez
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu varza, orez si crenvursti:

Se taie crenvurstii feliute si se prajesc in putin ulei. Se adauga ceapa si gogosarul taiate mai grosolan, apoi morcovul si varza date pe razatoare, ceasca de orez si 3 cesti de apa. Se condimenteaza si se adauga cimbrul si foile de dafin. Se lasa sa fiarba pana scade apa. Se verifica orezul, iar daca nu este fiert se mai adauga cate o ceasca de apa. Al meu s-a fiert mai greu, cred ca am mai adugat inca trei.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci cu varza, orez si crenvursti 8111
retete culinare - Ghiveci cu varza, orez si crenvursti 8112
retete culinare - Ghiveci cu varza, orez si crenvursti 8113
retete culinare - Ghiveci cu varza, orez si crenvursti 8114
retete culinare - Ghiveci cu varza, orez si crenvursti 8115
retete culinare - Ghiveci cu varza, orez si crenvursti 8116

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

05.10.2009, 13:07

Multumesc Miha

PapaBun 1

14.10.2009, 20:12

Crenvurstii sint de.............?

ala_oancea 1

14.10.2009, 21:00

Pui ! Ca porcul incercam sa-l mai rarim

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D