Ghiveci de legume

de diaconta in Mancaruri de legume, 17 Sep 2011 | 2142 vizualizari

 

Ca să vedeţi ce bun si sănătos am mâncat eu azi.Este că sunt cuminte?Si am mâncat….. culori,cum zicea Ana Maria.

 

INGREDIENTE

  • Ardei roşu
  • Ardei verde
  • Ceapa uscată
  • Ceapa verde
  • Zuchini (dovlecel verde)
  • Gogoşar
  • Morcov
  • Roşii
  • Orez prefiert
  • Ulei
  • Leuştean,frunza de ţelina
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Rosiile se oparesc si se decojesc,apoi se taie bucati.Legumele se spala,apoi se taie,dupa preferinta,bucati mai mici sau mai mari.
Orezul se pune la fiert.Eu am folosit orez prefiert,se fierbe cu punguta dupa indicatiile de pe ambalaj.

Intr-o cratita se pune ulei si se pune la prajit ceapa,apoi adaugam pe rând morcovii,ardeii,dovlecelul.Se pune putina sare si putina apa si se lasa sa fiarba.Apoi adaugam rosiile, leusteanul si frunza de telina.
Nu trebuie sa le fierbem prea mult.Adaugam si orezul si lasam vasul acoperit sa se îmbine toate aromele.

O mâncare delicioasa fără prea mult efort.

Poftă bună !!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ghiveci de legume-0
Ghiveci de legume-1
Ghiveci de legume-2
Ghiveci de legume-3
Ghiveci de legume-4

COMENTARII (15)

Rux 1

19.09.2011, 23:26

Foarte gustos...foarte frumos...foarte sanatos...si daaaa esti tare cuminte

diaconta 1

20.09.2011, 08:29

Ruxy sa nu ma deochi cred ca nici nu mi se potriveste sa fiu cuminte....prea multa vreme

Rux 1

20.09.2011, 08:41

Daca te uiti la om cu drag nu-l deochi.... mai ales daca reversi iubire asupra lui...rau e sa fie altfel...asa ca stiu ca esti cumintica...si nu-ti trece repede

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41