Ghiveci de legume

de Mariuka in Mancaruri de post, 3 Mar 2012 | 2401 vizualizari

 

Mie imi plac mancarurile cu legume, dar sotului nu prea ( "cea mai buna leguma este carnea") , insa aceasta mancare este printre cele care ii plac si lui, chiar foarte mult. Asadar incercati si voi, cele care aveti soti "carnivori" ...:D

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 1 dovlecel
  • 1 kg de ardei capia copti
  • 1 vanata coapta 
  • 4-5 buchete de conopida
  • 2 maini orez 
  • 200 ml suc de rosii
  • sare 
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Dovlecelul, ardeii si vanata, le-am avut la congelator si le-am scos mai devreme sa se dezghete. 

Ceapa am taiat-o si am calit-o in ulei incins pana s-a inmuiat, apoi am adaugat conopida tocata si restul de legume tocate. Am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba. 

Spre final am pus sucul de rosii si orezul si am mai adaugat si putina apa pentru a fierbe bine orezul. Am potrivit de sare si piper si a iesit f bun, de lins pe degete. :) 

 

RETETA IN IMAGINI

Ghiveci de legume-0
Ghiveci de legume-1

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:10

Imi place!!!

Mariuka 1

06.03.2012, 13:19

Va invit ... la urmatoareaportie.

noiinbucatarie 1

17.02.2016, 18:03

Cred ca foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04