Ghiveci de legume

de mari_sasi in Mancaruri de post, 8 Mai 2013 | 8592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 500 gr cartofi noi
  • 200 gr fasole verde
  • 200 gr rosii cherry
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 2 lg bulion
  • ulei
  • 350 ml apa
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • patrunjel
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

-se caleste foarte putin ceapa,apoi se adauga sare,piper,bulionul si apa

-se lasa la fiert cu capac aproximativ 10 min dupa care  se adauga restul legumelor taiate rondele mari

-cand sunt aproape fierte se adauga mararul si patrunjelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume