Ghiveci de legume

de Ligia Bxl in Mancaruri de post, 13 Aug 2013 | 11738 vizualizari

 

imi place foarte mult mai ales ca-mi aduce aminte de buna zacusca din Romania :D

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei rosii
  • 3 vinete
  • 2 cepe mari
  • 3 rosii
  • 1 cutiuta de bulion
  • 2 dovlecei
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ardeii si vinetele se coc pe o plita elecrtica sau pe aragaz.

Dupa ce sau copt se curata de pielite,ardeii de seminre si se toaca cubulete,vinetele se lasa cateva minute sa-si scurga zeama.Apoi se toaca ceapa cuburi si se pune la calit in putin ulei,se adauga dovlecei curatati de coaja si taiati cubulete,se adauga apa si se lasa la fiert.

Se adauga pe rand ardeii,vinetele taiate cubulete.Rosiile se cresteaza putin si se pun in apa clocotita,se lasa in apa cateva minute,dupa care se curata de pielite.Dupa ce au fiert bine legumele,se adauga rosiile taiate marunt si 1 cutiuta de bulion,apoi se sareaza,pipereaza si la final se adauga patrunjel tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci de legume 251593
retete culinare - Ghiveci de legume 251594
retete culinare - Ghiveci de legume 251595
retete culinare - Ghiveci de legume 251596
retete culinare - Ghiveci de legume 251597
retete culinare - Ghiveci de legume 251598
retete culinare - Ghiveci de legume 251599
retete culinare - Ghiveci de legume 251600
retete culinare - Ghiveci de legume 251601

COMENTARII (18)

Ligia Bxl 1

13.08.2013, 23:40

multumesc mult ptr aprecieri

tanyapatap 1

27.08.2013, 16:17

Ligia Bxl 1

19.11.2013, 11:44

Tania

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!