Ghiveci de legume

de marcela1979 in Mancaruri de post, 10 Dec 2016 | 4649 vizualizari

 

Numai bun in zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ardei rosu
  • 1 conopida
  • 1 varza
  • 1 dovlecel
  • 150 gr fasole verde sau galbena
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Se curata si se spala ceapa, morcovii si patrunjelul radacina, ardeiul galben si rosu. Se pune ulei intr-o tigaie adanca, se toaca ceapa si se pune in ulei, lasandu-se sa se caleasca. Se adauga ardeiul tocat cuburi mai marisoare, morcovul si patrunjelul radacina taiate cuburi. Se lasa sa se caleasca, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand este pe jumatate fiert morcovul, se adauga fasolea verde curatata si spalata si se lasa sa fiarba in continuare. Se toaca varza si se adauga, apoi conopida se rupe in buchetele, se spala si se adauga in tigaie. Se lasa sa fiarba in continuare. Se curata dovlecelul si se taie cuburi si se adauga la mancarica. Se lasa sa fiarba toate, apoi se adauga rosiile tocate cuburi si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga sare si piper dupa gust. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt si se adauga la mancare. Se stinge focul si se lasa circa 30 de minute sa se amestece aromele si apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de post cu legume si zeama de varza