Ghiveci de legume

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 4 Aug 2010 | 10450 vizualizari

COMENTARII (11)

lia maria 1

04.08.2010, 14:50

ce bine ca ai facut ghivecichiar imi era dornu am mai mancat demult pun furculitele si pap cat vreau ca sunt prima

Adinacarla 1

04.08.2010, 14:58

Bine ai venit lia..te poftesc cu drag la o portie mare de ghiveci ca inca mai am..

Dana Cristea - pusikmea 1

04.08.2010, 16:11

bun bun

Adinacarla 1

04.08.2010, 16:15

multumesc Dana

mena29 1

04.08.2010, 20:05

gustos

Adinacarla 1

04.08.2010, 20:50

ms mena

Corinuta 1

05.08.2010, 00:17

nadina73 1

05.08.2010, 00:52

super de post5f

Adinacarla 1

05.08.2010, 01:38

corina, nadina...multumesc ...va astept la masa

dorind15 1

14.09.2010, 21:49

ai spus asa in reteta "Cand s-au muiat am adaugat vinetele tocate " , Sa inteleg ca vinetele au fost coapte si tocate ? sau au fost si ele puse cubulete. Si daca au fost puse cubulete au fost "tratate" inainte cu ceva ? sare,lamaie,otet ? ca altfel se inegresc

adry88 1

30.05.2011, 21:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume