Ghiveci de legume chinezesti

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mai 2010 | 9439 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare pentru a mai schimba putin aromele si a avea totusi o mancare mai dietetica. Am servit-o la ziua de amidonuri la Dieta Rina, cand se consuma legume dar s epoate manca cu succes la orice ocazie zic eu :)

 

INGREDIENTE

  •  250 grame de ciuperci champinion,
  • 200 grame de mazare congelata,
  • o mana buna de amestec chinezesc de legume (avea morcov, bambus, ciuperci aromate si tot felul de legume) ,
  • 2 linguri de muguri de soia,
  • o jumatate de varza chinezeasca mica.

Am mai folosit

  • o lingura de ulei de masline,
  • o lingura de soia,
  • un varf de cutit de pudra de ghimbir si o lingura de sos chilli rosu nu foarte iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume chinezesti:

 Preparare: am pus in wok uleiul la incins si apoi am adaugat legumele, sosurile si condimentele si o cescuta de apa.

  Am lasat sa fiarba la foc mediu timp de 10 minute, fara capac ca sa scada apa mai bine.  Dupa zece minute am mai condimentat cu putin ghimbir, sare nu am pus deloc ca nu am simtit ca trebuie, a fost sarat sosul de soia.  Cu foarte putine calorii ( sub 400) am realizat o mancare excelenta din care am avut 2 portii sanatose. Va recomand cu caldura reteta, adaptati cu ce legume aveti ca o sa iasa minunat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Sylvia 1

23.05.2010, 19:53

Nadina multumesc

Ligia Bxl 1

06.11.2010, 13:15

buna ,eu sunt noua pe aici,inca nu am postat nimic, intai savurez si admir cum ai ornamentat tot ce ai preparat foarte frumos bravoooo

Sylvia 1

06.11.2010, 15:54

Multumesc mult , wow ce mult a trecut deja de atunci . Asteptam cu drag retetele tale sigur ai multe bunatati de care nu stim

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si ciuperci de post