Ghiveci de legume chinezesti

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mai 2010 | 6327 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare pentru a mai schimba putin aromele si a avea totusi o mancare mai dietetica. Am servit-o la ziua de amidonuri la Dieta Rina, cand se consuma legume dar s epoate manca cu succes la orice ocazie zic eu :)

 

INGREDIENTE

  •  250 grame de ciuperci champinion,
  • 200 grame de mazare congelata,
  • o mana buna de amestec chinezesc de legume (avea morcov, bambus, ciuperci aromate si tot felul de legume) ,
  • 2 linguri de muguri de soia,
  • o jumatate de varza chinezeasca mica.

Am mai folosit

  • o lingura de ulei de masline,
  • o lingura de soia,
  • un varf de cutit de pudra de ghimbir si o lingura de sos chilli rosu nu foarte iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume chinezesti:

 Preparare: am pus in wok uleiul la incins si apoi am adaugat legumele, sosurile si condimentele si o cescuta de apa.

  Am lasat sa fiarba la foc mediu timp de 10 minute, fara capac ca sa scada apa mai bine.  Dupa zece minute am mai condimentat cu putin ghimbir, sare nu am pus deloc ca nu am simtit ca trebuie, a fost sarat sosul de soia.  Cu foarte putine calorii ( sub 400) am realizat o mancare excelenta din care am avut 2 portii sanatose. Va recomand cu caldura reteta, adaptati cu ce legume aveti ca o sa iasa minunat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci de legume chinezesti 33482
retete culinare - Ghiveci de legume chinezesti 33483
retete culinare - Ghiveci de legume chinezesti 33484

COMENTARII (4)

Sylvia 1

23.05.2010, 19:53

Nadina multumesc

Ligia Bxl 1

06.11.2010, 13:15

buna ,eu sunt noua pe aici,inca nu am postat nimic, intai savurez si admir cum ai ornamentat tot ce ai preparat foarte frumos bravoooo

Sylvia 1

06.11.2010, 15:54

Multumesc mult , wow ce mult a trecut deja de atunci . Asteptam cu drag retetele tale sigur ai multe bunatati de care nu stim

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: