Ghiveci de legume cu carne de pui

de Steffy in Pui, 26 Ian 2013 | 21847 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida care te ameteste de placere datorita combinatiei de gusturi si culori.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • un punga legume mexicane congelate
  • 3 ciocanele si 2 aripioare pui
  • condimente pentru pui
  • foi dafin, piper, sare dupa gust
  • 5 linguri ulei
  • 300 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne de pui:

Se curata cartofii si morcovii si se taie felii, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Adaugam ceapa taiata julien, legumele mexicane, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Presaram uleiul si apoi amestecam toate componentele, iar la final adaugam apa.

Carnea de pui se condimenteaza si se aseaza in tava deasupra ghiveciului de legume.

Se tine la cuptor aproximativ 50 minute la foc mediu. Se roteste carnea de pui pentru a se face pe ambele parti.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ghiveci de legume cu carne de pui-0
Ghiveci de legume cu carne de pui-1

COMENTARII (10)

Steffy 1

27.01.2013, 12:03

Va invit pe toate la masa

Valclaudia 1

07.01.2014, 17:48

ce culori!

ralu_ca 1

27.11.2014, 19:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04