Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Slow cooker Crock-Pot 4,7 L şi-a îndeplinit şi cea de-a patra sarcină. De data asta un ghiveci de legume cu orez, o mâncărică gustoasă care poate fi mâncată ca tare sau însoţită de o friptură.
Punem toate legumele tocate în vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 l.
Adăugăm 500 ml apă sau supă de legume şi foaia de dafin.
Setăm pe modul Slow si lăsăm apartul să acționeze timp de 5 ore .
După cele 5 ore adăugăm pasta de tomate, orezul prefiert, sare şi piper şi setăm high pentru încă o oră.
Cu 15 minute înainte de terminarea programului se adaugă paprika.
La sfârşit de tot presărăm mărar proaspăt tocat.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult