Ghiveci de vara la Multicooker

de alilianaa in Mancaruri de post, 2 Aug 2014 | 1396 vizualizari

 

Emotii pentru inceput... m-am uitat, am citit...dar e atat de simplu. Am avut ceva probleme pana mi-am dat seama cu selectarea timpului. Evident nu este explorat suficient, dar e vreme.

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • un ardei capia rosu
  • o jumatate de ardei verde
  • 2 cepe
  • o mana de pastei de fasole fideluta
  • 5 rosii
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde, o legatura potrivita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de vara la Multicooker:

Legumele se spala si se toaca dupa  cum credem ca se potrivesc preparatului respectiv.  Ceapa marunt, ardeiul verde, rosia, vanata si morcovul cubulete, ardeiul capia rosu fasii mai lungi. Fasolea a fost taiata la capete si rupta pe jumatate. 

In aparatul multicooker punem  ulei, din butonul  menu selectam programul Fry. Lasam la incins uleiul si punem morcovul, ceapa, ardeiul verde si rosu. Amestecam. Sotam  legumele pret de 10 minute cu capacul ridicat. Cand legumele s-au inmuiat adaugam vinata si pastaile de fasole si amestecam . Am pus apa cat sa le acopere, sare, lasam capacul si selectam programul stew pentru cca 45 minute. Adaugam rosiile, lasam preparatul pe acelasi program inca 10 minute. La final potrivim de piper si adaugam patrunjel.

Oprim aparatul si lasam preparatul la racit.


 

TIPS-URI

1

pentru inceput am lasat timpul selectat de aparat , dar timpul aferent pregatirii etapei este cel din reteta.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci de vara la Multicooker 335289
retete culinare - Ghiveci de vara la Multicooker 335290
retete culinare - Ghiveci de vara la Multicooker 335291
retete culinare - Ghiveci de vara la Multicooker 335292
retete culinare - Ghiveci de vara la Multicooker 335293
retete culinare - Ghiveci de vara la Multicooker 335294

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

03.08.2014, 09:36

Vin si eu, ador ghiveciul

Panacris 1

13.08.2014, 18:20

Valclaudia 1

24.08.2014, 22:07

Tare bun. Mai ales cu legume proaspete din gradina proprie, nu-i asa??

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S