Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ii spun ghiveci traditionale deoarece ma gandesc la reteta facuta de bunica mea mereu- simpla si buna!!!
Am taiat ceapa julien , ardeiul fasii potrivite si rosiile le-am oparit si decojit , apoi le-am taiat felii.
Intr-o tigaie am pus ulei de masline, ceapa sa se inmoaie putin , apoi am adaugat ardeiul. Se caleste cca 10 min, sa devina moi, apoi adaugam rosiile, mai lasam cca 10 min , adaugam sare, piper si apoi la final un ou . Amestecam si dupa 5 min stingem aragazul sia coperim 2 min.
Eu am servit pe o felie de paine integrala prajita usor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult