Ghoriba (fursecuri Maroc)

de Miha in Dulciuri, 18 Mar 2010 | 8297 vizualizari

COMENTARII (18)

ela 1

18.03.2010, 00:56

cred ca am ramas singura pe aici,pot sa mananc toooot

Bucataras 1

18.03.2010, 07:19

nu, ca-n grasha

ana 1

18.03.2010, 09:08

ce usor sunt de facut si cred ca's foarte bune

ela 1

18.03.2010, 09:23

nu par sa fie asa multe acolo,deci nu ma ingras foarte tare

Miha 1

18.03.2010, 10:49

Ela, au iesit multicele. Cred ca vreo 40 de bucati. Is de ajuns?

ela 1

18.03.2010, 10:58

ma gandesc ca au mancat si copii pana sa le vad euasa ca ce a mai ramas?

ionela2682 1

18.03.2010, 11:18

ce frumoae ca niste mingiute!

Miha 1

18.03.2010, 12:43

Ela, daca te iei dupa copii, nu mai ramai cu nimic.

Miha 1

18.03.2010, 12:44

Da Ionela, is frumusele. Multumesc!

Rocsi 1

18.03.2010, 12:54

foarte simplu de facut

Teo 1

18.03.2010, 21:11

daca nu ar fi fost usor crapate, juram ca sunt bomboanele Raffaelo!

lia maria 1

19.03.2010, 08:39

imi place reteta am s-o incerc

violette 1

19.03.2010, 12:52

La cat de bine arata cred ca sunt si foarte bune!

luminita20_2006 1

19.03.2010, 21:48

ma alatur si grupului.....la mancat desigur miha....eh daca nu mai sunt pun eu osul la treaba...

ANCA 1

20.03.2010, 20:11

Michelle 1

23.03.2010, 21:20

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2010, 12:06

le fac de paste, sunt frumoase rau, la cum arata sunt sigura k se topesc in gura

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 22:28

gata le-am facut, ink nu le-am gustat, doar duminik iti sp cum au iesit la gust k la aspect au iesit bn, te pup PASTE FERICIT!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghoriba (fursecuri Maroc)