Glazura rapida pentru orice prajituri

de Ina in Prajituri, 13 Apr 2010 | 57576 vizualizari

 

Se pot orna cu aceasta glazura orice prajituri. E simplu de facut si nu necesita foc.

 

INGREDIENTE

  • 150g zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Glazura rapida pentru orice prajituri:

      Se amesteca bine ingredientele pana dispar cocoloasele de cacao, apoi se toarna fierbinte peste prajituri/torturi/rulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura rapida pentru orice prajituri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

DIANA B 1

19.12.2010, 12:29

Ina draga , lumineaza-ma si pe mine , ca-s incepator , e glazura la rece , sau ... ,,se toarna fierbinte peste prajituri/rulade/torturi " ...

Miha 1

19.12.2010, 12:50

Ina 1

19.12.2010, 13:49

Se toarna fierbinte, lucrezi rapid cu ea. Doar ca nu te chinui deloc pe foc, e simplu de facut, prajiturile se taie usor, fara ca glazura sa se sfarme si nici nu te murdaresti pe maini

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata