Gnocchi

de Miha in Paste, 1 Feb 2010 | 6817 vizualizari

COMENTARII (18)

ana 1

01.02.2010, 12:58

ce dragalasi sunt!

Miha 1

01.02.2010, 13:47

Adinacarla 1

01.02.2010, 13:58

am sa fac si eu

ANCA 1

01.02.2010, 15:06

imi ploua in gura, Miha!! mi-e si super foame acum, si pana mi se face mie musacaua...balesc pe langa cuptor!

Miha 1

01.02.2010, 15:42

As manca si eu o musacaa... Dar n-am tava asa mica in care sa fac numai pt mine.

rivka 1

01.02.2010, 23:25

ia te uita ....o sa fac si eu o sa-ti zic cum mi-a iesit.
cu ce se pot manca deci cu orice?

rivka 1

02.02.2010, 08:35

azi fac si eu , se pot reincalzi astea? la microunde eventual?

Sylvia 1

02.02.2010, 16:40

Vai Miha ce bunatate ii ador dar iti spun sincer ca i-am cumparat intotdeauna ii faceam ceva retete cu ciuperci si sos alb o minunatie, data viitoare ii fac dupa reteta ta ii si trec la favorite

ionix 1

02.02.2010, 16:58

mama cata rabdare iti trebuie... sa iei fiecare bucatica si sa-i faci forma de melcisor... valeu Miha...

rivka 1

02.02.2010, 18:45

miha i-am facut am o intrebare toate bune si frumoase dar la fiert mi s-or desfacut asa...nu mi-or iesit asa tapene ca tie, noroc ca le-am scos(cam repede cred totusi) ca altfel se desfaceau de tot...oare de ce?nu oi fii pus destula faina? habar nu am

Miha 1

02.02.2010, 20:32

Rivka, nu trebuie fierti mult. Se pun la fiert in apa clocotind si in momentul in care ies la suprafata is gata. Consistenta e molicica/pufoasa nu ferma ca si la paste, de exemplu. Daca s-au desfacut cred ca ai fiert cam mult.

rivka 1

03.02.2010, 08:15

oke...ii mai fac odata zilele astea vreau neeaparat sa-mi iasa.
la gust nu au fost rai deloc, chiar bunuti s-au mancat toti si am facut cantitate dubla, am facut si un sos langa cu carne de vitel...dar vreau neaaparat sa-mi iasa asa mai...ferme nu asa pleostite ca nu se mai intelegea nimic din ele

Anastasia 1

14.02.2010, 12:30

miha ,arata foarte dragalas ,dar spoune-mi te rog aceste gnocchi sant de orogine italiana, eu stiu o reteta asemanatoare ,dar cu branza si se numesc niochi o stiu de la o emisiune ruseasca de la Iulia Visotkaia, ea zicea ca sant de origine italiana si le numea nioki in rusa , cred ca este aeeasi mancare doar ca au diferite umpluturi nu ?

Anastasia 1

14.02.2010, 12:32

draga rivka daca vrei sa-ti iasa bine cu siguranta, punele dupa ce le formez pe un platou bine infainat si le pudrezi si pe deasupra cu faina , apoi le pui pentru 20 de minute la frigider

ANCA 1

14.02.2010, 12:50

Gnocchi sunt de origine 100% italiana, sunt mai multe feluri, se pot face si cu branza, sunt si paste gnocchi.

Anastasia 1

14.02.2010, 14:28

mersi pentru raspuns Anca

lucilledesigns 1

11.09.2010, 12:36

de-abia astept sa-i fac... azi!!

Miha 1

11.09.2010, 13:52

Lucille. Sper sa-ti placa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze