Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

de Corinuta in Jamie Oliver, 28 Sep 2013 | 6561 vizualizari

 

Dupa una dintre "Jamie's 15-Minute Meals". Foarte rapida si foarte buna, daca aveti de toate la indemana! Si e yammiiiii!

 

INGREDIENTE

  • 500 g gnocchi
  • 3-4 bucati carnati proaspeti
  • 5-6 rosii uscate in ulei cu usturoi
  • 125 ml vin
  • 700 g rosii pasate sau bulion
  • 200 g fasole verde
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita maghiran
  • 1/2 lingurita chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde:

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins.

Se scoate carnea din carnati, se arunca pielita, iar carnea se adauga peste rosii si se amesteca din cand in cand. Se adauga maghiranul si vinul la temperatura camerei si se lasa sa fiarba.

Cand apa da in clocot, adaugam gnocchi si lasam sa fiarba 2 minute din momentul in care se ridica la suprafata, apoi ii scurgem de apa.

Daca avem fasole congelata o adaugam direct la carnati, daca avem proaspata o oparim putin inainte. Tot acum se adauga si sosul de rosii peste carnati si se masa sa fiarba cateva minute. Se condimenteaza cu sare, piper si chilli, se adauga gnocchi si gata!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca va place si aveti la indemana, puteti inlocui fasolea verde cu broccoli

2

tot daca va place, puteti folosi carnati picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de gnocchi cu rosii si vinete