Gnocchi cu pesto si creveti

de Sylvia in Fructe de mare, 21 Mai 2011 | 10540 vizualizari

 

Va prezint o reteta simpla si aromata pe care o puteti adapta in functie de preferinte, crevetii pot fi inlocuiti cu bucati de pui sau legume de vara. Se prepara extrem de repede si rezultatul este delicios, eu am vrut sa ii dau o nota mai aromata asa ca la final am adaugat putina pasta de aredi iute si pasta de creveti, luata de la magazinul asiatic.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • 250 grame de gnocchi ( eu i-am cumparat de la raionul de paste proaspete) ,
  • o mana de ardei de mai multe culori taiati fasii,
  • o lingura de ulei de masline,
  • 300 grame de creveti,
  • cateva linguri de sos pesto,
  • sare,
  • piper,
  • pasta de creveti ( optional),
  • pasta de ardei iute.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu pesto si creveti:

 Preparare: pregatim ardeii, se spala si se taie fasii subtiri . Alaturi pregatim gnocchi lasandu-i cateva minute la temperatura ambiata sa nu fie tari.

 Ne ocupam intre timp de creveti, eu am avut proaspeti nedecorticati asaa ca am avut putina treaba sa ii spal si sa ii curat.

 Intr-o tigaie mai adanca neaderenta punem ghocchi, ardeii, o lingura de ulei de masline si condimentam cu sare si piper proaspat macinat. Mai adaugam pasta de creveti.Amestecam cu grija si asteptam sa se dizolve si apoi adaugam pasta pesto . Mai completam cu putina apa si lasam sa mijoteze/fiarba incet pret de cateva minute.

 La final adaugam pasta de ardei iute si mai condimentam cu sare si piper daca trebuie, sosul va scadea si va avea consistenta . Eu le-am servit cu putin oregano proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pesto si creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sylvia 1

07.06.2011, 15:16

Vamultumesc de laude, trebuie sa mai pun o reteta de gnocchi cu ciuperci facute in vas de lut al cuptor, o nebunie a iesit. Am cam hoinarit si nu am reusit sa postez.

rivka 1

07.06.2011, 15:21

eu nu mananc creveti dar Silvia ce frumoasa esti, felicitari ! am vrut sa iti las mesaj pe blog dar nu am reusit deci iti zic aici, esti frumoasa si arati ffff ffff bine!
te felicit si sa te mentii cum te simti bine.
pupe!

Sylvia 1

07.06.2011, 15:55

wow rivka multumesc mult esti tare draguta, stiu ca tu nu esti cu crevetii. Poate reusesc sa te ademenesc zilele urmatoare cu reteta de gnocchi cu ciuperci de padure, pupici .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu furnici in copac