Gnocchi cu rosii si spanac

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 1626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr Gnocchi
  • 300 gr rosii, taiate cubulete
  • 100 gr frunze de spanac, fierte
  • 140 gr iaurt
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 200 gr branza de vaci
  • sare si piper negru
  • 1 lingura ulei de masline cu ardei&usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu rosii si spanac:

Se pun Gnocchi la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Iaurtul se amesteca cu usturoiul, branza de vaci, sare si piper dupa gust.

Se incinge cuptorul la 180˚C. Se aseaza Gnocchi fierte si scurse intr-un vas termorezistent si se amesteca cu compozitia de iaurt. Se adauga rosiile tocate si spanacul , se amesteca usor, se stropesc cu uleiul de masline apoi se da la cuptor 15-20 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Gnocchi cu rosii si spanac-0
Gnocchi cu rosii si spanac-1
Gnocchi cu rosii si spanac-2
Gnocchi cu rosii si spanac-3
Gnocchi cu rosii si spanac-4
Gnocchi cu rosii si spanac-5

COMENTARII (11)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.01.2011, 08:21

bun bun

MIUTA

MIUTA 1

19.01.2011, 10:33

corina241

corina241 1

19.01.2011, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01