Gofre cu mascarpone de cacao

de Ligia Bxl in Prajituri, 21 Noi 2010 | 10137 vizualizari

 

Sunt foarte bune acompaniate de fructe de padure

 

INGREDIENTE

blat gofre:
  • 250 gr de margarina sau unt
  • 250 gr de zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 5 oua
  • 500 gr de faina
  • 1 pachet de praf de copt
  • 500 ml de lapte
  • 1 fiola de esenta de rom
  • crema:
  • 250 gr mascarpone
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
   
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gofre cu mascarpone de cacao:

Compozitia de gofre:se bat ouale si se amesteca cu zaharul si margarina sau untul ptr a obtine o pasta fina.Se adauga zaharul vanilat si esenta de rom.Se pune faina si praful de copt si se amesteca bine.La final se adauga laptele si se amesteca bine apoi se pune cate putin din compozitie in forma ptr gofre.Se face crema astfel:se separa albusul de galbenus,galbenusurile se freaca bine cu 2 linguri de zahar si plicul de zahar vanilat pana devine o pasta alba,apoi se pun cele 2 linguri de cacao si cutia de mascarpone.Se bat albusurile si se amesteca apoi cu compozitia de galbenusuri.Se pune crema peste fiecare gofra si se orneaza dupa preferinte cu frisca,ciocolata etc.

                                        POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gofre cu mascarpone de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

18.10.2011, 12:34

jolygina sunt bune cu orice,si ca aperitiv

diaconta 1

18.10.2011, 12:50

sunt bune in orice combinatie

Ligia Bxl 1

24.10.2011, 12:04

asa e dia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si cacao