Gofre pentru micul dejun

de MIUTA in Dulciuri, 6 Mar 2011 | 19255 vizualizari

 

Am luat reteta de la divainbucatarie si pe aceasta cale ii multumesc. O recomand tuturor e foarte,foarte buna!Am modificat foarte putin reteta .

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5 oua
  • 500 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gofre pentru micul dejun:

Se freaca untul spuma cu zaharul.Apoi incorporam ouale si zaharul vanilat.Amestecam foarte bine ingredientele.Eu am folosit mixerul.Turnam laptele si amestecam usor din nou.Punem macul iar la sfarsit punem faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Am amestecat din nou cu mixerul pana compozitia devine ca o smantana mai groasa.Am uns formele cu unt topit. Se pune in forma cate un polonic mic.Se coc  pe rand cca 2 minute in aparatul de gofre.Le servim la micul dejun cu gem de caise,gem de gutui,dulceata de afine si lapte caldut.Sunt delicioase.

 

RETETA IN IMAGINI

Gofre pentru micul dejun-0
Gofre pentru micul dejun-1
Gofre pentru micul dejun-2
Gofre pentru micul dejun-3

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:41

fara aparat degeaba

mamaieelena 1

07.03.2011, 15:00

adry88 1

23.05.2011, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04