Gogosari in otet

de gaby_gabytza in Muraturi, 13 Oct 2011 | 4568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 5 l apa
  • 1 l otet
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Luam gogosarii, ii spalam si curatam de samburi, ii taiem in jumatate sau in bucati mai mici.

Punem 5 l apa si otetul la fiert, apoi adaugam treptat, atunci cand vedem ca apa incepe sa fiarba, zaharul si sarea si lasam sa fiarba pana cand acestea se dizolva. Adaugam gogosarii, ii oparim in aceeasi apa, ii scoatem si ii asezam in borcane. Lasam apa sa se raceasca si rasturnam peste gogasari, iar la final infiletam bine capacele.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

kamy 1

13.10.2011, 22:06

Kori 1

16.10.2011, 23:40

eu pun si miere, ies mai aromati, si ai tai arata foarte buni

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:23

tare buni....................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati vara la soare - Castraveti covasiti