Gogosari in sos

de MotanLaOale in Muraturi, 16 Noi 2012 | 13235 vizualizari

 

Preluata de la Gaby si nu-mi pare rau! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari curatati
  • 150 ml otet de vin
  • 200 ml ulei
  • 200 g zahar
  • 1 lingura sare
  • 300 g pasta tomate
  • 2-3 foi dafin
  • 1 lingura piper boabe
  • 2 linguri mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Gogosarii se spala, se curata de seminte si nervuri si se taie fasii de 1 cm.

Toate ingredientele, fara gogosari, se pun intr-o oala si se fierb pana se topeste zaharul si da in clocot.

Se pun si gogosarii, se pune capac si se lasa la foc mic 20-25 minute, amestecand de cateva ori.

Se ia capacul si se mai lasa la foc 25-30 minute, amestecand de cateva ori.

Sosul trebuie sa fie sa fie gros si sa cuprinda gogosarii inmuiati putin.Se pune fierbinte in borcane sterilizate puse pe cutite sa nu crape.

Se infileteaza capacele si se pune in cuptorul preancalzit pentru 15 minute.

Se scot din cuptor si se pun invelite in patura pana la racire.

Se poate consuma imediat ce s-a racit sau pastra pentru iarna.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosari in sos-0
Gogosari in sos-1
Gogosari in sos-2
Gogosari in sos-3
Gogosari in sos-4
Gogosari in sos-5
Gogosari in sos-6
Gogosari in sos-7
Gogosari in sos-8
Gogosari in sos-9

COMENTARII (56)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

23.07.2013, 15:45

Bravo

Panacris

Panacris 1

18.10.2013, 10:56

Ce bunătate am ratat

MotanLaOale

MotanLaOale 1

18.10.2013, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!