Gogosari in sos

de geobucataras in Zacusca, 23 Sep 2015 | 910 vizualizari

 

Nu pot sa va zic ca sunt super, mega deliciosi :D !!!

 

INGREDIENTE

  • 5 Kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • 500 ml apa
  • 300 ml otet
  • 300 gr zahar
  • 400 gr bulion sultan
  • 3-4 linguri mustar dulce
  • 2 linguri sare mare
  • piper boabe si macinat dupa preferinta
  • 7- 8 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Spalam bine gogosari si ii curatam , dupa care ii taiem julien nici grosi dar nici subtiri, intre timp pregatim sosul astfel:punem intoate ingredientele de mai sus inafara de gogosari, mestecam pana se dizolva toate ingredientele, lasam sa fiarba aprox 10 min la foc mic dupa care incepem sa punem din gogosari cca 3 maini nu ii punem toti deodata, si lasam sa fiarba 2-3 min dar  nu mai mult si cu o paleta ii scoatem si ii scurgem bine de sos, facem asa pana cand terminam cu toti gogosari, dupa ce am terminat cu ei ii punem in borcane fara sa ii indesam, cand am terminat de pus gogosari in borcane turnam sosul fierbinte peste iei sii ii dam la cuptor ptr 30 de min ( la dunt ) sa nu uitam la foc mic, dupa ce au trecut cele 30 de min scoatem borcanele din cuptor si le acoperim bine cu o patura unde le lasam sa se raceasca detot abia dupa le putem depozita unde vrem, e o bunatate :D merita incercata reteta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosari in sos 402155
retete culinare - Gogosari in sos 402156

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

23.09.2015, 15:04

daniastefania 1

23.09.2015, 15:33

Super!

Renataedina 1

26.11.2016, 08:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D