Gogosari in sos de rosii

de Andreea Baraboi in Conserve, 10 Oct 2014 | 3536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 200 ml otet
  • 200 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 400 g bulion
  • 2 linguri sare-dupa gust
  • 1 lingura piper
  • 1 lingura mustar
  • 4 foi dafin.
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos de rosii:

Curatam gogosarii si ii taiem fasii .

Intr-o oala  care nu se lipeste  adaugam  toate ingredientele de mai sus si le lasam sa fiarba pt  circa 20 min obtinem un sos dulce acrisor. Eu am preparat  totul dupa gust. Dar cu aproximatie am garantat cantitatile de mai sus.

Apoi peste acest  sos am adaugat  gogosarii si  amestec mereu pana ce acestia se inmoaie putin, circa 30 min am  lasat sa traga un clocot gogosarii .

In borcane incepem sa adaugam din compozitia de  gogosari acoperim cu folie alimentara  gura borcanului si inchidem bine capacele. Le lasam sa  se raceasca  pana a  doua zi  in patura .

Apoi se  depoziteaza la loc  racoroc si intunecos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos