Gogosari in suc de rosii

de Michelle in Muraturi, 15 Sep 2009 | 10791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari,
  • 10 kg rosii,
  • sare,
  • apa,
  • frunze de telina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in suc de rosii:

Gogosarii se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.

Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca  e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.

gogosarii ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosarii dintr-un borcan (in suc) lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

15.09.2009, 19:57

Foarte interesanta reteta! Se marineaza cumva in sucul de rosii, nu? ce gust au?

Michelle 1

17.09.2009, 16:19

isi mentin gustul lor de gogosar...si raman crocanti...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet