Gogosari murati la rece

de alinutzika in Muraturi, 13 Sep 2012 | 8229 vizualizari

COMENTARII (19)

diaconta 1

13.09.2012, 23:25

asa ii punem si noi

alinutzika 1

13.09.2012, 23:37

eu pana acum fierbeam compozitia lichida si opaream in ea gogosarii....Acum am ales varianta mai simpla...

diaconta 1

13.09.2012, 23:45

de multe ori ne complicam inutil

Bya Ralu 1

13.09.2012, 23:54

buni

mihaelaM 1

13.09.2012, 23:59

buni gogsarii pusi asa tot asa ii pun si eu de 2 ani si sunt super buni si nici nu ma mai chinui cu oparitul

alinutzika 1

14.09.2012, 00:12

abia acum m-am trezit si eu...

ANNA_46 1

14.09.2012, 01:03

Ce idee geniala , l am pus la favorite

Lau 1

14.09.2012, 08:35

buni

Merisor 1

14.09.2012, 08:47

MotanLaOale 1

14.09.2012, 08:48

Merisor 1

14.09.2012, 08:49

super, Alinutzika! si eu ii opaream, am sa fac reteta ta ca e mai usoara ca si asa trebuie sa mai pun cateva borcane.

mamaieelena 1

14.09.2012, 10:29

am facut si eu asa dar toamna fiind calduroasa in anii trecuti mi-au fermentat si s-au inmuiat gogosarii asa ca am renuntat si la aceasta reteta si cel mai bine se poate folosi procedeul de la castravetii tip bulgaresti adica cu fiertul de 7 minute la belmarin deci atentie oricum este optiunea fiecaruia

Rocsi 1

14.09.2012, 11:53

Niciodata nu am facut la rece doar opariti.Super!

iry-gabriela 1

14.09.2012, 18:23

interesant

alinutzika 1

14.09.2012, 20:49

multumesc pt comentarii!

alinutzika 1

14.09.2012, 20:50

mamaie, sper sa nu se strice. Toata lumea a laudat reteta aceasta, de aceea am incercat-o si eu. Vecina mea care a pus la fel, zice ca-s tare buni asa. Eu oricum ii tin in pivnita, deci sansele sunt 0 ca sa se strice din cauza caldurii. Plus de asta, au conservant.

adry88 1

16.09.2012, 15:18

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:22

Cris2711 1

18.09.2012, 11:18

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciolomada