Gogosari si conopida in otet

de Constelatialeu in Muraturi, 11 Sep 2014 | 10087 vizualizari

 

Pentru la iarna,asta in caz ca nu avem pofte mai repede.....

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosar - 4,5 kg curatat si taiat
  • 3 kg conopida - 2,5 kg curatata si rupta buchetele mici
  • 700 ml otet de 9 grade
  • 700 g zahar
  • 200 g sare grunjoasa
Portii: 11
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Mai intai spalam si curatam gogosarii,ii taiem in bucati mai mici,avem grija s anu fie patati sau negri pe dinauntru.Conopida o curatam de frunze si rupem buchetele mici pe care le trecem sub jet de apa.Punem gogosarii si conopida intr-un vas incapator,sa putem amesteca usor,peste ei turnam amestecul de otet amestecat cu zahar si sare.Din cand in cand amestecam bine ,lasam peste noapte.A doua zi asezam in borcane de 800 de grame si turnam peste ei zeama lasata.Se capacesc borcanele si se depoziteaza in camara.

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosari si conopida in otet-0
Gogosari si conopida in otet-1
Gogosari si conopida in otet-2
Gogosari si conopida in otet-3
Gogosari si conopida in otet-4
Gogosari si conopida in otet-5
Gogosari si conopida in otet-6
Gogosari si conopida in otet-7
Gogosari si conopida in otet-8
Gogosari si conopida in otet-9

COMENTARII (25)

Constelatialeu 1

19.09.2014, 19:39

Da,Cris....

Ducesa 1

21.09.2014, 10:01

Cleme, piper, hrean, ceva condimente, nimic?

Constelatialeu 1

21.09.2014, 11:50

Ducesa,daca vrei pui,eu nu pun.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41