Gogosari si conopida in otet

de Constelatialeu in Muraturi, 11 Sep 2014 | 21494 vizualizari

 

Pentru la iarna,asta in caz ca nu avem pofte mai repede.....

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosar - 4,5 kg curatat si taiat
  • 3 kg conopida - 2,5 kg curatata si rupta buchetele mici
  • 700 ml otet de 9 grade
  • 700 g zahar
  • 200 g sare grunjoasa
Portii: 11
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Mai intai spalam si curatam gogosarii,ii taiem in bucati mai mici,avem grija s anu fie patati sau negri pe dinauntru.Conopida o curatam de frunze si rupem buchetele mici pe care le trecem sub jet de apa.Punem gogosarii si conopida intr-un vas incapator,sa putem amesteca usor,peste ei turnam amestecul de otet amestecat cu zahar si sare.Din cand in cand amestecam bine ,lasam peste noapte.A doua zi asezam in borcane de 800 de grame si turnam peste ei zeama lasata.Se capacesc borcanele si se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Constelatialeu 1

19.09.2014, 19:39

Da,Cris....

Ducesa 1

21.09.2014, 10:01

Cleme, piper, hrean, ceva condimente, nimic?

Constelatialeu 1

21.09.2014, 11:50

Ducesa,daca vrei pui,eu nu pun.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati