Gogosari umpluti

de oO_ acnA _Oo in Muraturi, 14 Noi 2012 | 6356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • varza rosie
  • morcovi
  • telina
  • mar
  • ceapa
  • apa
  • otet
  • sare grunjoasa
  • zahar
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
  • boabe de piper
  • cuisoare
  • miere
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala bine gogosarii, se indeparteaza cotoarele. Se curata  legumele impreuna cu marul si se toaca marunt . Se pregatesc borcanele: se spala bine si se usuca.

Se pregateste saramura : se pun 3 parti de apa si o parte otet, o lingura de sare grunjoasa si 3 linguri de zahar la litru de lichid si se da in clocot . Dupa ce a dat in clocot, se adauga urmatoarele: cateva foi de dafin, 1 lingurita seminte de mustar, o lingurita boabe de piper, o jumatate lingurita cuisoare la litru de lichid, o lingura de miere dupa care se amesteca bine toate ingredientele.La final se adauga si un pliculet de conservant. 

In borcanele spalate si uscate se aseaza gogosarii umpluti cu legumele tocate si se indeasa bine. In spatiile ramase libere din borcane am adaugat cateva buchetele de conopida, rondele de morcov, rondele de ceapa si cateva boabe de struguri . 

Dupa ce am umplut toate borcanele, am turnat saramura fierbinte pana a depasit nivelul gogosarilor dupa care am  pus capacele si le-am infiletat bine. ...:) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si conopida