Gogosari umpluti

de JulyCris in Mancaruri de post, 14 Ian 2014 | 4841 vizualizari

 

O mancarica de post,rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ardei gogosar rosu
  • o cana si jumatate cu orez
  • 3-4 cepe
  • un borcan ciuperci
  • sare dupa gust (eu folosesc "Secretul gustului")
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala ardeii gogosar si se curata de seminte, decupand cu grija codita.

Intre timp se pune pe foc ceapa taiata cubulete cu 5-6 linguri ulei si ciupercile maruntite. Se calesc putin, apoi se adauga orezul spalat bine. Se pune apa (cat sa fie imbibat, sa nu-l acopere) si se amesteca continuu pana se umfla putin. Se adauga sare dupa gust.

Dupa ce am terminat procedura, cu ajutorul unei lingurite se umplu gogosarii. Se pun intr-o tava, se face un sos din pasta de rosii (aproximativ 4 linguri) si apa, sare si piper, se mai pune putin ulei si se da la cuptor. Ardeii trebuie sa fie in acest sos aproape in intregime. Din cand in cand, se mai deschide cuptorul si cu o lingura se mai ia sos si se mai pune peste ardei, altfel orezul de deasupra se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

JulyCris 1

14.01.2014, 20:21

Chiar buni Multumesc!

Rocsi 1

14.01.2014, 20:27

Imi imaginez ce gustosi sunt!

MotanLaOale 1

15.01.2014, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hummus cu ceapa verde si patrunjel