Gogosari umpluti cu conopida

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 9454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 gogosari rosii,sanatosi
  • 2 kg conopida
  • hrean
  • frunze de visin,
  • telina
  • crengute marar si cimbru
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • foi dafin
  • 7 l apa
  • 0.5 l otet
  • 7 linguri sare neiodata
  • 250 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida:

Spalam borcanele si pe fundul lor asezam frunze de telina,visin,crengute de marar,cimbru si tije de hrean. Spalam bine gogosarii si ii curatam de cotor si samburi. Desfacem conopida buchetele si o spalam bine in apa.

Umplem gogosarii cu conopida si ii asezam in borcane.

Punem la fiert apa cu otet,sare,zahar si boabe de piper.

Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si turnam apa fierbinte,lasam 30 de minute dupa care completam cu apa. Tinem borcanele la loc racoros si intunecos.

Se consuma dupa cca 3-4 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

01.09.2011, 19:11

si eu pune gogsari cu conopida,dar nu ii umplu,ci pun printre

mimmi 1

02.09.2011, 10:58

Eee..rocsi sunt mai buni asa

adry88 1

02.09.2011, 11:36

foarte buni si gustosi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet