Gogosari umpluti cu struguri

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 44685 vizualizari

 

Strugurii si merele murate sunt senzationale, au un gust deosebit de aromat!

 

INGREDIENTE

  • 6 gogosari
  • un strugure mare alb
  • un strugure mare rosu, cu boabe mari
  • 2 radacini de hrean
  • frunze de telina
  • 2 mere
       Saramura:
  • 1/2 l otet
  • 2,5 l apa
  • 3 lg sare grunjoasa6 lg zahar
  • o lg boabe mustar
  • o lg boabe piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu struguri:

Se scot cotoarele de la gogosari, se spala bine si se curata de seminte si nervuri. Se lasa apoi la scurs. Strugurii se spala. Se umplu gogosarii cu boabele de struguri, apoi se pune cate un capacel din rondele de mar.

Se aseaza gogosarii intr-un borcan mare, pe frunze de telina. Printre ei se pun betisoare de hrean curatat si spalat. Se prepara solutia din ingredientele de mai sus si se toarna fierbinte in borcan. Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

BlackFox 1

19.09.2010, 13:15

6 GOGOSARI SAU 6 KG DE GOGOSARI??????

Bunica 1

19.09.2010, 14:10

ingredientele oanei sint per borcan la cantitatile de gogosar/struguri

Bunica 1

19.09.2010, 14:11

blackfox, e importanta saramura ....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti covasiti la soare