Gogosele apetisante

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2011 | 8312 vizualizari

 

Sunt intr-adevar apetisante si delicioase ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua
  • 200 branza de vaci
  • 300 g branza framantata
  • 100 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 1 leg patrunjel
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele apetisante:

Se fierb cartofii intregi in apa cu sare , dupa ce-au fost spalati foarte  bine ; se curata de coaja , se paseaza bine si se lasa sa se racoreasca . Se adauga branzeturile , untul moale , usturoiul pisat , ouale batute, faina , patrunjelul tocat , cimbrul uscat , sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine . Compozitia se pune intr-un pos si se aseaza-n gramajoare intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt umezita (ptr a se putea aseza mai bine in tava) si se da la cuptor la foc potrivit (180 gr) ,pana cand se rumenesc frumos . In sarja a doua , eu am pus si-n forme de briose . Se pot servi calde cu smantana , dar sunt la fel de bune si reci . Un aperitiv bun si gustos , dar si de-o crontaneala intre mese .

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosele apetisante-0
Gogosele apetisante-1
Gogosele apetisante-2
Gogosele apetisante-3
Gogosele apetisante-4
Gogosele apetisante-5
Gogosele apetisante-6
Gogosele apetisante-7
Gogosele apetisante-8
Gogosele apetisante-9
Gogosele apetisante-10

COMENTARII (25)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 18:15

nebunie curata gogoselele astea...............am salvat reteta...............

Alina26

Alina26 1

21.09.2013, 15:51

cat de bune sunt!!!!la fav!!!

DIANA B

DIANA B 1

21.09.2013, 16:53

Vaaai de capul meu ... batran si ... batran , nici nu stiam ca-i reteta mea , m-a convins platoul albastru . Am s-o repet ca mi se pare grozava

PS Va multumesc tuturor ptr aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!