Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de miremirc in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 18520 vizualizari
lilik 1
arata tare bine
Rocsi 1
cat de frumusele
LUK 1
frumusele
La Ancuta 1
tare bune
lia maria 1
frumusele si bune
mena29 1
Ce frumoase
miremirc 1
foarte bune;data viitoare le voi face cu branza de burduf sa vedem cum vor fi;cu cascaval sunt foarte foarte bune ;
MIUTA 1
mirela0911 1
ce bune
tanyapatap 1
si se fac foarte repede si le plac copiilor foarte mult
MotanLaOale 1
bune bune
Criss 1
Super bune.
divainbucatarie 1
martagabriela 1
da dar brinza unde e?se pune inauntru?ca astea sint "chouri" care se pot umple,nu?
Bunica 1
Rumenele, frumusele ! Dar cascavalul sau branza cand si unde o punem ?
scuzati ;cascavalul dat pe razatoarea mica se pune dupa faina, apoi lasam sa se raceasca putin si adaugam ouale pe rand;graba strica treaba...
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Valclaudia
Rocsi
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!