Gogosele cu Crema de branza cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 934 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o cana cu zahar
  • un cub de drojdie
  • 200 ml lapte dulce
  • 2 linguri cu smantana
  • 3-4 cani cu faina alba de grau
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 1 cutie cu Crema de branza cu smantana Delaco
  • esente dupa gust (zahar vanilat, esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu Crema de branza cu smantana:

Drojdia o amestecam cu o lingura de zahar si o lasam la dospit 10-15 minute, intr-un loc caldut. Intre timp, cernem faina intr-un vas, adaugand rand pe rand toate ingredientele.  Punem si drojdia, si putin cate putin, turnam laptele caldut. Framantam aluatul bine, pana devine nelipicios. Acoperim vasul cu un prosop si il lasam intr-un loc caldut, pana aluatul isi dubleaza volumul. Formam apoi bilute pe care le vom praji in uleiul incins, la foc potrivit. Le servim pudrate cu zahar vanilat si dulceata de capsuni.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosele cu Crema de branza cu smantana-0
Gogosele cu Crema de branza cu smantana-1
Gogosele cu Crema de branza cu smantana-2
Gogosele cu Crema de branza cu smantana-3
Gogosele cu Crema de branza cu smantana-4
Gogosele cu Crema de branza cu smantana-5
Gogosele cu Crema de branza cu smantana-6

COMENTARII (17)

Lau

Lau 1

16.09.2013, 13:01

_Alina_

_Alina_ 1

16.09.2013, 13:40

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

16.09.2013, 14:06

Va multumesc dragilor! Va servesc cu cate o gogosica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!