Gogoşele cu iaurt

de diaconta in Dulciuri, 9 Mar 2013 | 7479 vizualizari

 

Un „dulce” rapid,cu puţine ingrediente si deosebit de bun.Azi s-au potrivit de minune,le-am făcut rapid , le-am luat repejor la pachet şi am fugit în vizită.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt 10% grasime
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • ½ plic praf de copt
  • Sare
  • Vanilie
  • Coaja de lamâie
  • Ulei pentru prajit
  • Zahar pudra si Dulceata de vişine pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu iaurt:

Iaurtul l-am amestecat cu oul,zaharul,vanilia si coaja de lamâie.

Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea.

Am pus apoi faina peste amestecul de iaurt amestecând cu telul.

Va trebui sa aveti o compozitie destul de grosuţa, dupa cum se vede din imagini.

Am încins uleiul apoi am redus focul.

Cu ajutorul lingurii pentru înghetata am pus  compozitia în ulei.

Gogoselele nu trebuie sa fie prea mari,altfel nu se vor coace la interior.

Le-am întors pe ambele parti si le-am lasat sa se prajeasca bine.

Le-am scos pe un servet absorbant pentru a elimina surplusul de ulei.

Le-am pudrat cu zahar si am servit cu dulceata de vişine.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Angelina_Elena 1

21.06.2013, 13:26

Foarte bune, le-am incercat si eu mai de mult!

diaconta 1

21.06.2013, 15:36

Elena_Daria,ar cam trebui sa le refac si eu

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:12

minunate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vestitele miniciunele - reteta copilariei noastre