Gogoşele cu iaurt

de diaconta in Dulciuri, 9 Mar 2013 | 4061 vizualizari

 

Un „dulce” rapid,cu puţine ingrediente si deosebit de bun.Azi s-au potrivit de minune,le-am făcut rapid , le-am luat repejor la pachet şi am fugit în vizită.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt 10% grasime
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • ½ plic praf de copt
  • Sare
  • Vanilie
  • Coaja de lamâie
  • Ulei pentru prajit
  • Zahar pudra si Dulceata de vişine pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu iaurt:

Iaurtul l-am amestecat cu oul,zaharul,vanilia si coaja de lamâie.

Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea.

Am pus apoi faina peste amestecul de iaurt amestecând cu telul.

Va trebui sa aveti o compozitie destul de grosuţa, dupa cum se vede din imagini.

Am încins uleiul apoi am redus focul.

Cu ajutorul lingurii pentru înghetata am pus  compozitia în ulei.

Gogoselele nu trebuie sa fie prea mari,altfel nu se vor coace la interior.

Le-am întors pe ambele parti si le-am lasat sa se prajeasca bine.

Le-am scos pe un servet absorbant pentru a elimina surplusul de ulei.

Le-am pudrat cu zahar si am servit cu dulceata de vişine.

 

 

Pofta buna!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Gogoşele cu iaurt-0
Gogoşele cu iaurt-1
Gogoşele cu iaurt-2
Gogoşele cu iaurt-3
Gogoşele cu iaurt-4

COMENTARII (36)

Angelina_Elena 1

21.06.2013, 13:26

Foarte bune, le-am incercat si eu mai de mult!

diaconta 1

21.06.2013, 15:36

Elena_Daria,ar cam trebui sa le refac si eu

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:12

minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41