Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se incepe cu dizolvarea drojdiei intr-un castronel in care se pune apa calduta si lingurita cu zahar.
Se lasa la dospit,intre timp se bat ouale si iaurtul intr-un castron mai mare se adauga si drojdia dospita dar si faina amestecandu-se bine sa nu faca cocoloase cu un tel.
Se lasa la dospit o vreme dupa care intr-o cratita sau tigaie mai adanca se pune ulei la incins si cu o lingura inmuiata in ulei, se ia din aluat si se pune in uleiul incins se lasa la prajit si pe o parte si pe cealalta pana capata culoarea aurie.
Se scot pe hartie absorbanta.Se pot pudra din belsug cu zahar pudra.Pofta buna,
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult