Gogosele cu iaurt

de mamaieelena in Dulciuri, 18 Iul 2013 | 2663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g iaurt
  • 250g faina
  • 25g drojdie proaspata
  • 50ml apa calduta si 1 lingurita zahar pentru dizolvarea drojdiei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu iaurt:

Se incepe cu dizolvarea drojdiei intr-un castronel in care se pune apa calduta si lingurita cu zahar.

Se lasa la dospit,intre timp se bat ouale si iaurtul intr-un castron mai mare se adauga si drojdia dospita dar si faina amestecandu-se bine sa nu faca cocoloase cu un tel.

Se lasa la dospit o vreme dupa care intr-o cratita sau tigaie mai adanca se pune ulei la incins si cu o lingura inmuiata in ulei, se ia din aluat si se pune in uleiul incins se lasa la prajit si pe o parte si pe cealalta pana capata culoarea aurie.

Se scot pe hartie absorbanta.Se pot pudra din belsug cu zahar pudra.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

19.07.2013, 09:37

multumesc Ruxy pentru gandurile bune da sunt bine sau aproape bine

mamaieelena 1

19.07.2013, 09:43

Multumesc mena ca va ganditi si la mine cu totii am trecut prin grele incercari recunosc nu a fost usor dar cum toate sunt trecatoare la fel ca si noi... incerc sa-mi revin,oricum in momentele grele cum am mai recunoscut si in alte dati ca sa imi revin din suparari intru pe bucataras si aici revin la viata si ma mai detasez de la gandurile pe care le am.O zi buna va doresc la toti si inca o data va multumesc.

mihaelar63 1

22.07.2013, 23:44

Draga mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu unt si miere de albine