Gogoşele cu mascarpone

de diaconta in Dulciuri, 10 Dec 2013 | 6981 vizualizari

 

Am promis că mă cuminţesc în privinţa dulciurilor până la Crăciun,dar cum mai aveam ceva mascarpone şi mama a vrut nişte gogoşi,am facut o porţtie mică de gogoşele.Mi-au plăcut mult,au avut o textură interesantă,ceva între gogoş clasice şi papanaşi.

 

INGREDIENTE

  • 250 g crema mascarpone
  • 2-3 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • coaja de lamâie
  • vanilie
  • ulei pentru prajit
  • frisca sau smântâna pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu mascarpone:

Crema mascarpone am mixat-o cu zaharul,am adaugat ouale,aromele si la final faina amestecata cu sarea si praful de copt.

Cantitatea de faina este aproximativa,puneti atat cat e necesar pentru a obtine un aluat omogen din care sa puteti face gogoselele.

Am pus coca la frigider jumatate de ora.

Dupa acest timp,am facut gogosele si le-am prajit în ulei încins pe ambele parti.

Va fi nevoie de o cantitate mai mare de ulei pentru a se praji bine.

Le-am scos pe un servetel absorbant,apoi le-am servit cu frisca.

 

Simplu,rapid  si bun!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

mirela0911 1

12.12.2013, 17:52

tare aratoase sunt!

diaconta 1

12.12.2013, 19:11

Mirela,rapid si bun

Madelline 1

12.02.2014, 00:37

<3

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac cu nuca