Gogosele fragede

de vero_closca in Dulciuri, 13 Mai 2010 | 11357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g faina alba
  • 200 ml lapte
  • 30 g drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra vanilat pt pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele fragede:

Se amesteca drojdia cu mierea si cateva linguri de lapte caldut si 2-3 linguri de faina.lasi maiaua sa creasca la cald,timp de 20 minute. Cerni faina intr-un castron si in mijloc pui maiaua,oul,restul de lapte in care ai dizolvat zaharul si sarea. Framanti aluatul,adaugand treptat untul si uleiul.

Lasi sa creasca timp de o ora. Intinzi aluatul intr-o foaie de 1 cm si cu ajutorul unui pahar decupezi cercuri. Lasi gogosile sa creasca putin pe planseta apoi le prajesti in ulei incins pe ambele parti.Le scoti pe hartie absorbanta,apoi le pudrezi cu zahar vanilat.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ana 1

13.05.2010, 21:44

Imi plac ,toata familia papa ,sunt bune .
Arata foarte bine!

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 22:05

pentru mine a mai ramas ceva?................

vero_closca 1

13.05.2010, 23:07

da,medi! mai sunt si pt tine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda