Gogosele pufoase

de luminita79 in Prajituri, 29 Aug 2013 | 5184 vizualizari

 

sunt delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 30 gr drojdie
  • 1 cana cu lapte
  • coaja de lamaie si portocala (cand nu am eu pun esenta vanilie si 1 plic zahar vanilat)
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele pufoase:

Se inmoaie drojdia in putin lapte cald,se presara putina faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca.Intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare si cu zaharul.

Se pune faina intr-un bol,se adauga maiaua,ouale batute bine cu zaharul,esenta,restul de lapte si untul moale. Se framanta ,dupa care se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut ,se intind foi groase de 1 cm ce se taie apoi cu paharul rondele:)...Se prajesc in baie de ulei incins (focul sa nu fie tare,pt a nu se arde uleiul).Se servesc gogosile trecute prin zahar pudra. DELICIOASE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

29.08.2013, 19:53

Rocsi 1

29.08.2013, 20:51

Mmm foarte bune

luminita79 1

31.08.2013, 16:43

foarte pufoase si tare bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosi fragede cu mere