Gogosi

de lacrimioara in Dulciuri, 25 Sep 2011 | 4055 vizualizari

 

reteta am luat-o de la sidy si ii multumesc. sunt super bune

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 1/2 lingurita sare,
  • 100 gr zahar,
  • 1ou,
  • coaja de lamaie,
  • 750 ml apa minerala,
  • 500 ml ulei pentru prajit
  • 50 ml lapte.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Eu am pus toate ingredientele la masina de paine si  am dat la programul de framantare. Daca nu aveti masina de paine faceti aluatul normal, adica drojdia, putin zahar si laptele le punem putin la dospit, circa 10 minute. Intr-un  vas mai mare punem faina, adaugam drojdia punem si restul de ingrediente si framantam. Adaugam apa minerala putin cate putin pana se termina si framantam bine. Lasam la dospit 1/2 ora.

Dupa ce a dospit intindem  o foaie de 1,5  cm grosime. Cu o forma rotunda taiem gogosi si le mai lasam 20 minute la dospit. Incingem uleiul si punem gogosile la prajit pe ambele parti. Dupa ce s-au prajit punem pe o hartie absorbanta, sa se scurga de ulei. Pudram cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

jolygina 1

29.09.2011, 09:52

place

Lau 1

03.10.2011, 09:41

ce pufoase sunt

Cris2711 1

03.10.2011, 19:12

krapfen,Berliner etc.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi super pufoase