Gogosi

de pity19 in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 2 oua ,
  • 2 lg zahar ,
  • 1 lg sare ,
  • un cub drojdie ,
  • apa calda ,
  • zahar pudra .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Pregatim maiaua : Intr-un vas adaugam faina , lg de sare , 2 lg zahar , drojdia dizolvata in putina apa calda , cele doua oua. Amestecam bine cu o paleta , daca mai este nevoie punem apa calda si doua lingurite de ulei . Aluatul trebuie sa fie unul pufos dar sa nu fie lipicios. Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam la odihnit aprox 60 de minute . Dupa ce a odihnit , pudram cu faina pe masa de lucru , luam o bucata din aluat , intindem cu sucitorul o foaie nu prea subtire , dam forme cu un pahar cu gura rotunda ; Intr-o tigaie adaugam ulei , lasam la incins ; Adaugam gogosile in tigaia incinsa , lasam sa se coaca bine pe ambele parti , scoatem pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul ; Tot asa continuam pana terminam tot aluatul ; La sfarsit pudram cu zahar si servim!

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosi-0
Gogosi-1
Gogosi-2
Gogosi-3
Gogosi-4
Gogosi-5

COMENTARII (4)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

07.04.2014, 13:22

tanyapatap

tanyapatap 1

07.04.2014, 16:25

Rocsi

Rocsi 1

07.04.2014, 20:30

Tare bune sunt gogosile

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!