Gogosi cu ciocolata

de adry88 in Dulciuri, 25 Iun 2013 | 2926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 3 oua
  • 1 kg faina
  • 1 cub de drojdie(50 g)
  • 1 lingurita rasa de sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 1 cana de zahar
  • 300 g iaurt
  • 50 g ulei
  • Crema
  • 500 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 3-4 linguri faina
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ciocolata:

Aluat-se cerne faina intr-un vas mai mare si amesteca cu sare si zahar, se face gaura in mijloc si adaugam ouale batute putin cu furculita, drojdia dizolvata in putina apa calduta. Incepem sa framantam adaugand treptat iaurtul si daca mai este nevoie adaugam apa calduta. La final framantam cu uleiul coca, acoperim si lasam la dospit cca 1 ora intr-un loc calduros.

Crema-Amestecam faina cu cacao, zaharul si putin lapte, restul il punem la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul de faina si amestecam continuu pana se ingroasa ca o budinca. Luam de pe foc si adaugam untul, amestecam bine si acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine.

Intindem coca intr-o foaie subtire si taiem dtreptunghiuri, in mijloc adaugam 1 lingura de crema si impaturim aluatul.

Prajim in baie de ulei incalzit pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

TIPS-URI

1

Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei,

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

iry-gabriela 1

25.06.2013, 20:32

nu refuz daca ma servesti

adry88 1

25.06.2013, 21:52

pacat k numai sunt sau mancat pe loc astfel te serveam cu cea mai mare placere

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:14

imi place muuuult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu ciocolata