Gogosi cu inghetata

de gaby_duceag in Dulciuri, 14 Apr 2010 | 9276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina grau
  • 100grame zahar
  • 2linguri smantana
  • o lingura untura
  • putina sare
  • un cubulet drojdie
  • apa calda
  • inghetata vanilie
  • ciocolata (30gr)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu inghetata:

intr-un bol mare am pus faina,la care am adaugat smantana, untura,zaharul,sarea ,drojdia faramata bucatele

am adaugat apoi cam 100ml apa calda,putin ulei si am framantat

se adauga apa atat cat sa obtineti un aluat ferm pe care-l lasati la dospit aprox 40-50min

pe blatul de lucru presarat cu faina  intindeti o foaie cu o grosime de aprox 2cm

cu ajutorul a doua pahare (unul mare si unul mic)decupati cercuri in aluat(intai un cerc mare pe care-l decupati in interior cu ajutorul paharului mic si scoateti aluatul din interior)

se pun la copt intr-o cratita cu ulei incins. focul nu trebuie sa fie prea tare pentru a nu se arde uleiul.

se scot cu o paleta astfel incat sa se scurga uleiul

cand s-au racit ,se pudreaza cu zahar

se aseaza pe farfurii,se ineaca in inghetata:)))si se orneaza cu ciocolata topita

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

cccris 1

20.04.2010, 09:39

Asta e problema: faci bunatati si nu mai are nimeni rabdare sa faci tu poze.

gaby_duceag 1

21.04.2010, 07:50

exact,ccris,ia sa facem rau

Bya Ralu 1

12.01.2014, 13:26

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu caramel si ciocolata