Gogosi cu lapte condensat

de nadina73 in Dulciuri, 19 Ian 2011 | 8057 vizualizari

 

Papilele mele gustative au facut un scandal..........vazand gogosile lui LUK,asa ca am pus in practica reteta ,ce-i drept cu mici modificari(trebuiea sa-mi bag eu nasu nu?)
Sant pt toata gasca am facut portie tripla............

 

INGREDIENTE

  • 1,1 kg faina
  • 50 g drojdie proaspata
  • 320 ml lapte
  • 200 g  lapte condensat
  • 3 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • coaja rasa de la 2 lamai
  • 150 g unt topit
  • 2 linguri de zahar
  • zahar pudra pt decor
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu lapte condensat:

Se incalzeste putin laptele,se amesteca cu zaharul si drojdia.

Se pun toate ingredientele in masina de paine, faina, ouale, laptele condensat, laptele cu drojdia, coaja de lamaie, sarea si untul topit......se lasa la programul de framantat+dospit (la fel de bine de poate framanta si cu mana)

Cand aluatul a dospit, se scoate pe masa de lucru, se intinde cu sucitorul (nu necesita faine pe masa de lucru) se taie in formele dorite .

Se prajesc in ulei fierbinte.

Se pudreaza cu zahar cat sant calde.

Am avut ajutoare,ca de obicei,cand e vorba de aluaturi,copt .................piticii mei sant prezenti(sant mai ceva ca fetele)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Cris2711 1

20.01.2011, 19:27

mamaieelena 1

20.01.2011, 20:25

delicioase gogosele

ela 1

21.01.2011, 23:01

de cand nu am mai macat gogosi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello (reteta video)